Recuperació del color i la fibra capil·lar després de l’estiu

Recuperació del color i la fibra capil·lar després de l’estiu

L’exposició del sol als nostres cabells provoca un desgast de la fibra capil·lar, produint que el cabell s’aprimi i perdi brillantor. Els cabells s’aclareixen, tenen les puntes obertes i acostumen a estar encrespats.

Per això, a CM Estilistes tractem el teu cabell per tal de recuperar el seu color inicial.
A nivell de color, apliquem un to més fosc per retornar al color original que en general s’ha aclarit arran dels efectes de la llum solar. També tractem les puntes, una de les parts més castigades per les aigües salades, amb clor, el sol…

Un cop hem aplicat el tractament de color, aconsellem que al cap d’una setmana aproximadament, s’apliqui un tractament de recuperació de la fibra capil·lar.

En funció del nivell de desgast i estat de la teva fibra capil·lar apliquem un tractament més o menys intensiu. Les fases del tractament són:
– Mascareta de 15 minuts.
– Tractament on s’aplica un conjunt de silicones que nodreixin i omplen els buits que ha deixat la sal del mar i el clor de la piscina. I després d’això, un tractament que segella i dóna brillantor i profunditat.
– Tractament de bany cosmètic d’una hora i mitja on es fa un tractament integral de pell i recuperació capil·lar.

Els resultats d’aquests tractaments són tot un èxit: restauració de la fibra capil·lar, hidratació, protecció del color, recuperació de la lluentor i la suavitat. Igualmente, actua com a protector tèrmic.

No ho dubteu. Prepareu els vostres cabells per la tardor després d’un estiu intens per la fibra capil·lar!

FOTO 1 foto 2

Comments are closed.