Servei de Postisseria

postisseria3

A vegades ens trobem que les anomalies capil·lars són greus i els tractaments no són suficients, aleshores tenim l’alternativa de les perruques o pròtesis capil·lars. Oferim un gran ventall de perruques standars i fetes a mida adaptada a tot tipus de pressupostos. També disposem de volumateurs i aplics per zones on la densitat del cabell és més pobre i volem donar la sensació de més quantitat de cabell. Tenim una zona habilitada per atendre els clients en la privacitat que es mereixen.

postisseria2014

 

POSTISSOS

Quan tens un problema de visió… et poses ulleres.

Si  tens els peus plans… et poses plantilles

Si vols tenir un preciós somriure …et poses ortodòncia…

Ara a CIM estilistes de Vic i Sant Julià posem al teu abast les eines per solucionar els problemes capil·lars, de la manera més senzilla i sense que ningú ho noti.

A CIM estilistes t’oferim els nostres 50 anys d’experiència i treballem dia a dia pel benestar del teu cabell .

Vine a conèixer el nostre espai específic dedicat a la postisseria, un servei molt important que moltes vegades no es té en compte i que pot embellir, i molt, el nostre cabell, la nostra imatge.

La postisseria va ser fa segles tota una icona de moda però en els darrers temps ha estat estigmatitzada com una peça que ningú vol que es noti i moltes vegades s’ha descartat com a solució a molts problemes capil.lars per culpa d’aquests tabús, sense tenir en compte que actualment està molt a l’ordre del dia i que pot fer molt per nosaltres i per sentir-nos millor amb la nostra imatge.

La Postisseria  embelleix tant a homes com a dones , et pot fer sentir millor, no importa l’edat que tinguis, ni quin hagi estat el teu problema, si és crònic o momentani, dona seguretat i el més importat, millora l’autoestima.

La postisseria s’adreça a tota persona que vol augmentar el volum del seu cabell, a aquells que per malaltia han perdut de manera temporal el seu cabell o a aquells que per diferents raons pateixen alopècies definitives, totals o en zones determinades.

Els postissos creats per a CIM estilistes per els millors professionals del moment no es mouen i es confonen amb el cabell natural de la persona. Es poden subjectar amb clips per els volumeters, o adhesius per a les micropells , la fixació depèn de la peça i el client, pot ser fixa durant un mes o cada setmana.

L’usuària del postís el pot manipular i posar fàcilment ella mateixa, és molt fàcil, i es pot anar a la perruqueria a fer el manteniment amb la màxima discreció.

No es nota quan el portes, com que està fabricat amb micropell i cabell natural ningú ho nota.

A CIM estilistes us elaboraran un pressupost sense compromís, us prendran les mides, us faran les proves i ajustament, en definitiva garantiran que us sentiu plenament satisfets.

Totes les peces són totalment personalitzades, són com un vestit a mida confeccionats amb cabells de primera qualitat i amb el mateix color que porta la persona, sense picors ni al·lèrgies. Les clientes de CiM estilistes que ho han provat ja no poden viure sense ell.

I recordeu a CiM estilistes cuidem la vostra imatge, estem al dia de totes les noves tendències i tècniques i vetllem per la salut del vostre cabell amb il·lusió i professionalitat. Si us sentiu bé per fora us sentireu millor per dins.

CiM  estilistes som al carrer Sant Just número 2 de Vic, telèfon 93 8850560 i també us podem atendre a Sant Julià de Vilatorta al carrer Núria, 8 , telèfon 93 8122082.