23 anys de CM Estilistes

23 anys de CM Estilistes

Dilluns, 15 d’Octubre de 2018 – Un dia com avui, gris i plujós, vaig emprendre l’aventura d’obrir una perruqueria al centre històric de Vic. El C/ St. Just, darrere de la plaça major de Vic. Podia escollir un local nou als barris veïns, però jo volia venir al mig! Ho provaria un any… i resulta que ja en fa vint-i-tres d’anys!!!

En tots aquests anys afortunadament mai m’ha faltat feina. El C/ St. Just pertany al barri del seminari vell, tot i semblar un barri quiet és un barri ple de persones i d’activitat gràcies als veïns que mitjançant les associacions han vetllat que sempre sigui un barri actiu.

Venim d’una família de perruquers, vivim i respirem perruqueria, però tot això és gràcies als clients que cada dia confien en nosaltres i escolten els nostres consells. La perruqueria és un ofici, on et permet transmetre il·lusió i creativitat després de molts anys de dedicació i formació.

En nom de CM estilistes vull agrair a tots els col·laboradors, tots els clients que han confiat en la nostra professionalitat i a tot el barri que sempre ens ha acollit com si fos a casa nostra.
CM estilistes sempre està al capdavant de les últimes tendències i novetats.

Des de bon començament vàrem apostar per un servei de perruqueria on la base principal és la salut del cabell així com la de la pell, i per descomptat el tall i color. Gràcies al nostre mètode de treball els nostres clients confien i es deixen aconsellar per nosaltres.

Moltíssimes gràcies a tots!!!!!

Comments are closed.