25 anys de CM Estilistes

25 anys de CM Estilistes

Aquest divendres El 9 Nou publicava un reportatge en motiu del nostre aniversari perquè un dilluns 15 d’octubre de 1995 obria una perruqueria, al número 2 del carrer Sant Just de Vic, al mig del centre històric. D’això ja en fa vint-i-cinc anys i per això avui estem de celebració!!!

La situació no ens permet celebrar-ho com ho voldríem, però la millor celebració és que tots plegats estem bons i podem seguir treballant en aquest ofici que ens apassiona i ens permet transmetre la nostra il·lusió i creativitat.

Volem agrair a tots els clients que han confiat amb nosaltres i en la nostra professionalitat. També a tots els col·laboradors i a tot el barri que ens ha acollit i ens acull des de fa vint-i-cinc anys!

En tots aquests anys hem crescut professionalment i personalment. Hem estat en constant formació per estar a l’última de les noves tendències, buscant sempre la innovació. Hem apostat per un servei de perruqueria on la base principal és la salut del cabell. I la millor recompensa, després de tants anys i tanta dedicació, SOU VOSALTRES.

Moltíssimes gràcies a tots!!!!!

25 anys CM estilistes

Comments are closed.