L’estilisme: com adequar el pentinat i tall de cabells a la vostra personalitat

L’estilisme: com adequar el pentinat i tall de cabells a la vostra personalitat

Quina diferència hi ha entre perruquers i estilistes?

Moltes vegades alguns clients ens fan aquesta pregunta. La resposta és ben senzilla: l’estilista crea una composició completa de la imatge dels seus clients, i el perruquer se centra en l’estudi dels cabells a través dels trets facials i del comportament dels cabells i del cuir cabellut.

Així doncs, l’estilista és un professional de la imatge que estudia els trets facials de la persona, però també la seva personalitat, i el seu estil a l’hora de vestir. De l’estudi de tot plegat, sumat a les tendències del moment, en treball un pentinat que s’adeqüi al conjunt de la seva imatge.

Les fases de treball de CM Estilistes

A CM Estilistes, en primer lloc, observem el client.
La primera impressió que n’extraiem és fonamental i la tenim molt en compte a l’hora de definir quin estil volem marcar.

En segon lloc, dialoguem amb el client per entendre quina és la seva feina, quin és el seu dia a dia i quina imatge vol donar en cada moment.

Finalment, estudiem els trets facials i la personalitat del client, parlem amb ell i descobrim la dinàmica del seu dia a dia. L’objectiu és definir quin és el millor pentitat o tall de cabell que ha de portar, per donar resposta a la seva activitat diària, que s’ajustin al moment actual i, sobretot, que vagin d’acord amb la seva indumentària i personalitat.
Igualment, tenim present l’estat del cuir cabellut i de la tipologia de cabells.

Així doncs, a CM Estilistes us assessorem de manera integral i us orientem en funció de la vostra personalitat i necessitats de la vida diària.
El vostre estil és un conjunt i transmet molt més que una imatge exterior. Sentir-se bé amb un mateix amb la seva imatge, es nota i emet uns missatges propis molt més potents que la simple imatge!

Comments are closed.