Perruques oncològiques per a tot tipus d’estils i pressupostos

Perruques oncològiques per a tot tipus d’estils i pressupostos

Una de les conseqüències que comporta haver de sotmetre’s a un tractament oncològic és la pèrdua del cabell. Això provoca un canvi d’imatge notable i, malauradament, un sotrac en l’autoestima de la persona. Una bona manera de recuperar-la és optar per dur un mocador o una perruca. Si s’escull la segona opció cal saber que hi ha molta varietat de perruques i de preus.

A CM Estilistes tenim un servei de postissos capaç de servir perruques en 24 hores. A més, us assessorem, us aconsellem i us orientem perquè escolliu la millor per a vosaltres. Tot plegat en un ambient acollidor, confidencial i en un espai a part.

La nostra oferta s’adapta a tot tipus de personalitats, estil i pressupost. Disposem de:

  • Perruques a mida fetes de cabell natural
  • Perruques de mida estàndard fetes de cabell natural
  • Perruques solidàries

La darrera opció, les perruques solidàries, estan adreçades a aquelles persones que les necessiten per un moment puntual, ja sigui perquè el client ha de fer un tractament preventiu o d’una durada determinada però que li portarà conseqüències en el cabell.

Estan fetes de cabell de fibra i tenen l’avantatge que es poden treure i posar fàcilment. A més, hi ha un ventall d’estils i de colors que s’adapten a qualsevol persona. I, el més important, és que a CM Estilistes podem tenir una mostra de l’estil que sigui necessari en 24 hores.

Són perruques que permeten fer-li el manteniment a casa seguint els consells que us donem. Si ho preferiu, també us el podem fer a la perruqueria.

Comments are closed.