Recupera la força dels teus cabells i prepara la tardor amb CM Estilistes

Recupera la força dels teus cabells i prepara la tardor amb CM Estilistes

Amb l’arribada de la tardor, A CM Estilistes posem en marxa els tractaments necessaris per donar força als cabells després d’un estiu amb altes temperatures. Per això, a més dels serveis de perruqueria habituals, oferim tractaments de recuperació per millorar el color i per prevenir la caiguda de cabells estacional.

Els colors càlids seran els més adients pels propers mesos, en què les tonalitats marrons i castanyes guanyaran protagonisme. Per tal d’obtenir resultats de color espectaculars, duem a terme rituals de recuperació de la fibra capil·lar per enfortir-la i aconseguir que els cabells es mostrin forts i sans.

En paral·lel, des de CM Estilistes també oferim solucions per prevenir la caiguda de cabells típica del canvi d’estació. Amb els tractaments capil·lars, preparem i recuperem la pell dels cabells perquè el fol·licle sigui més resistent i aconseguim una caiguda estacional menys agressiva.

A CM Estilistes us informarem dels nostres tractaments i us aconsellarem els passos a seguir perquè pugueu gaudir de la millor imatge personal amb uns cabells sans i plens de vitalitat.

 

Comments are closed.